Wat komt er kijken bij uw verhuizing?

U gaat verhuizen! En nu?
Het is zover! Uw huis is verkocht, u gaat naar een nieuwe (huur) woning, of misschien gaat u zelfs wel naar het buitenland verhuizen. Dit alles is eindelijk rond! Maar nu komt het echte werk, namelijk de verhuizing. Wat komt er kijken bij uw verhuizing en wat moet u allemaal regelen en doen?

Voorbereiding
Een goede voorbereiding is het halve werk. De meeste mensen denken dat zij goed voorbereid zijn op een verhuizing, maar naarmate het dichterbij komt, valt dit vaak tegen. Wat kan er helpen ter voorbereiding?

Checklist en planning
Maak een duidelijke planning wat u denkt te moeten doen. Maak hierbij gebruik van een To do list, zodat u dingen ook daadwerkelijk kunt afstrepen.

Offerte aanvragen
Het is belangrijk ruim vooraf één of meerdere offertes aan te vragen bij verhuisbedrijven. Zoals bij Caljouw Rademaker Verhuizingen wordt er vooraf vrijblijvend getaxeerd, wanneer u een offerte aanvraagt. Tijdens de taxatie worden verschillende punten met u doorgenomen. Daarnaast worden de verhuisdozen ruim vooraf bij u afgeleverd, zodat u op het gemak kunt gaan inpakken. Uiteraard is het ook mogelijk door Caljouw Rademaker uw spullen in te laten pakken. Dit scheelt in uw eigen werkzaamheden.

Spullen ordenen
U doet er verstandig aan vooraf wat spullen te gaan ordenen. Wellicht kunnen er wat spullen weggegooid worden. Dit scheelt in de verhuizing en bij het inpakken.

Adreswijzigingen
Denk vooral vooraf aan bedrijven en instanties die u een adreswijziging moet sturen. Zo loopt u geen post mis en zult u geen rekeningen mislopen, waardoor u aanmaningen ontvangt.

Vraag het de specialist
Wellicht loopt u tegen dingen aan, of heeft u bijvoorbeeld vragen omtrent te huren hulpmiddelen. Het beste wat u kunt doen, is het de specialist vragen. U kunt bij Caljouw Rademaker Verhuizingen altijd contact opnemen met vragen, voor informatie of voor een offerte. Dit kan zowel telefonisch, per e-mail als via het contactformulier op onze website.
Wij helpen u graag! Verhuizen is dan wel spannend en er komt veel bij kijken, maar met de juiste zorg, die wij u op maat bieden, kunt u met een glimlach op uw verhuizing terug kijken.

Terug naar overzicht