Onze diensten

Direct een prijsindictatie hebben? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in!

Verhuizen particulier

Verhuizen particulier kan bij Caljouw Rademaker Verhuizingen. Wij verzorgen verhuizingen voor particulieren in zowel binnen- en buitenland. Of u nu naar de overkant van de straat verhuist of naar Dubai, het kan bij ons allemaal. Wanneer u interesse heeft uw verhuizing door ons te laten verzorgen, stellen wij een op maat gemaakte offerte voor u op. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek en een taxatie. Dit alles is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Wanneer u besluit uw verhuizing door ons te laten verzorgen, garanderen wij u, dat uw verhuizing op maat en naar uw wens wordt verzorgd.
Al uw bezittingen worden op de juiste manier verpakt en in onze luchtgeveerde, moderne verhuiswagen, voorzien van laadklep gezet. Zo wordt alles op een veilige manier vervoerd naar uw nieuwe adres om vervolgens met de grootste zorg uw bezittingen weer uit te laden, te plaatsen en eventueel te installeren.

Het is bij Caljouw Rademaker Verhuizingen ook mogelijk uw bezittingen in tijdelijke opslag te plaatsen bij één van onze vestigingen. Naast dit alles is het bij ons ook mogelijk de schoonmaak van zowel uw oude als nieuwe pand te laten verzorgen.