Over Caljouw-Rademaker

Over Caljouw Rademaker Verhuizingen is veel te vertellen. Het kent namelijk een rijke geschiedenis en is in 1886 ontstaan. De huidige Caljouw Rademaker Verhuizingen bestond op 1 februari 2018 19 jaar. Maar daarover kunt u meer lezen in 19 jaar Caljouw Rademaker Verhuizingen.

In 1886 begon Caljouw Rademaker Verhuizingen met paard en wagen. Inmiddels hebben moderne middelen, zoals luchtgeveerde verhuiswagen met laadklep, verhuisliften en andere hulpmaterialen hun intrede gedaan. Ze maken het voor ons mogelijk uw bezittingen gedurende het hele proces zorgvuldig te behandelen en onder de juiste omstandigheden te bewaren. Niet alleen onze uitrusting is up-to-date, ook al onze medewerkers zijn gediplomeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw verhuizing door deskundige mensen geregeld wordt.

Was het in 1886 Caljouw die het verhuisbedrijf oprichtte en later samenging met Rademaker, sinds 1999 is Ankie Meijer de trotse eigenaar van het bedrijf. Ondertussen is het wagenpark en het aantal medewerkers uitgebreid. Een fantastisch team van collegiale mensen die op elkaar zijn ingespeeld. Dat iedereen het naar zijn zin heeft, blijkt wel uit het feit dat er weinig verloop is.

Ons team

Ankie Meijer

Eigenaresse

Robert

Eigenaar

Gertjan

Medewerker

Marcel

Medewerker

Remco

Medewerker