Onze diensten

Direct een prijsindictatie hebben? Klik dan op de knop hieronder en vul het formulier in!

Verhuur

Caljouw Rademaker verzorgt verhuizingen voor en binnen de zakelijke markt. Uw kantoorinventaris en voorraden, zelfs uw machinepark, kunt u aan onze zorg toevertrouwen.

SteekkarSteekkar
Handig voor het verplaatsen van meerdere dozen, zware bloempotten en andere zware spullen zoals wasmachine, droger en dergelijke.

Garderobebox
Een box van 50 cm breed met een roede. Uw hangkleding kan hierin worden vervoerd en eventueel ook worden opgeslagen. We hebben deze garderobeboxen ook in een kartonnen uitvoering.

Schilderijbox
De meeste schilderijen en lijsten kunnen veilig worden vervoerd in deze schilderijbox.

Pianokar
Het gewicht van een piano kan oplopen tot 250 kilo. De pianokar kan dit gewicht moeiteloos hebben en uw piano op de door uw gewenste plaats zetten.

Rolcontainer
Een kar met zijhekken om meerdere spullen in één keer te verplaatsen. Handig als u meerdere spullen met behulp van een lift naar boven wilt verhuizen.

Dieplader
Deze kar is bedoeld voor dossierkasten. Doordat het karretje lager is, kan er moeiteloos onder deurposten worden gereden met de kasten.

Dozen
Vooraan de standaard verhuisdoos. U kunt deze zowel kopen als huren bij ons. Daar achter staat de barrel. Geschikt voor volumineuze, lichtere spullen. Denk bijvoorbeeld aan kussens, dekbedden, riet etc. De boekendoos zegt genoeg. Deze doos is een slag kleiner dan de verhuisdoos en mag helemaal gevuld worden met boeken.

Verhuisdeken
De verhuisdekens zijn bedoeld om de meubels te beschermen tijdens de verhuizing. Het inpakpapier kunt u aanschaffen voor het inpakken van uw breekbare spullen. U kunt het vergelijken met krantenpapier, maar dan zonder de vervelende inkt! De inloopdeken wordt gebruikt voor het schoonhouden van de nieuwe vloer.

Meubelroller
Met deze meubelroller kunt u gemakkelijk uw verhuisdozen verplaatsen.