Kinderfilmpjes over verhuizen

Voor iedereen is verhuizen spannend, maar voor kinderen is het nog spannender. Wij hebben al eens tips gegeven hoe u uw kinderen kunt voorbereiden op een verhuizing.
Tegenwoordig kijken kinderen graag filmpjes op bijvoorbeeld uw telefoon of IPad. Hoe handig is het dan om filmpjes te laten zien over het verhuizen. Ze hebben er hierdoor een beeld bij en hun eigen televisieheld maakt ook een verhuizing mee. Hoe leuk is dat? Daarom hier wat kinderfilmpjes over verhuizen. Uiteraard korte filmpjes, zodat het ook “lang genoeg” is voor kleinere kinderen.

Vier kinderfilmpjes over verhuizen:

Verhuizing met Flip de Beer

In dit kinderfilmpje over verhuizen gaat Flip de Beer mee verhuizen. Hij gaat mee in de verhuiswagen en gaat van de ene naar de andere plek.

Buurman en Buurman verhuizen

Wie kent ze niet: Buurman en Buurman. Deze keer gaan ook zij verhuizen. En dat gebeurt natuurlijk weer niet zonder slag of stoot, maar echt op de Buurman en Buurman manier.

Ernst en Bobbie verhuizen

Dat verhuizen niet niks is, weten ook Ernst en Bobbie. Ze zingen erover in dit filmpje.

Verhuizen met Faye van Kinderen voor Kinderen

In dit filmpje gaat koorlid Faye van Kinderen voor Kinderen verhuizen. Lex volgt Faye op deze spannende dag en helpt haar bij het inpakken van haar oude kamer. Hoe voelt het om het huis achter te laten, en hoe zal het straks gaan in het nieuwe huis? Eenmaal op haar nieuwe kamer helpt Lex Faye met inrichten.

Wij hopen dat o.a. deze filmpjes u wat hebben geholpen of nog kunnen helpen, wanneer u binnenkort gaat verhuizen met uw kinderen. Wij wensen u in ieder geval veel succes en een nieuw fijn (t)huis!
Mocht u meer informatie willen of aanvullende vragen hebben over uw verhuizing (met of zonder kinderen) kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Terug naar overzicht