• Home
  • Tips
  • In één keer of gefaseerd (zakelijk) verhuizen?

In één keer of gefaseerd (zakelijk) verhuizen?

Zeker zakelijke verhuizingen zijn vaak verhuizingen onder grote tijdsdruk. Tevens zijn het ook vaak verhuizingen van grote omvang. Denk bijvoorbeeld aan verhuizingen van een instelling of een school. Hierbij is in één keer verhuizen noodzakelijk en gewenst, om de dagelijkse gang van zaken niet te hinderen. De bewoners willen namelijk het liefst dezelfde nacht nog in hun eigen bed slapen en de kinderen na het weekend weer gewoon op hun eigen stoel aan hun eigen tafeltje op school zitten.

Caljouw Rademaker Verhuizingen heeft al veel te maken gehad met dit soort verhuizingen. Wij geven bij dit soort verhuizingen de voorkeur aan het in één keer verhuizen, als het even kan. Wij zijn hier namelijk in gespecialiseerd en kennen de valkuilen, zoals:
 Het kwijtraken van materialen;
 Het mislukken van de- en monteren van apparatuur dat zo snel mogelijk weer moet werken;
 Het kwijtraken van materialen in alle haast;
 Onvoorziene logistieke problemen.
Bovengenoemde punten zijn zaken, waar u zeker tegenaan loopt, wanneer u een zakelijke verhuizing zelf in één keer gaat verzorgen. Wanneer u dit uitbesteedt aan Caljouw Rademaker Verhuizingen, worden deze problemen al vooraf getackeld.

Waarom in één keer (zakelijk) verhuizen?
Er zijn verschillende redenen waarom in één keer verhuizen de beste keuze is:
 Tijd. Dit is vaak de hoofdreden. Om het bedrijfsproces niet of zo min mogelijk te verstoren, verhuist men vaak in één keer;
 Als niet alles operationeel moet blijven, kan men zeker prima in één keer verhuizen;
 Wanneer uw huurcontract van uw oude bedrijfspand afloopt en uw huurcontract voor het nieuwe bedrijfspand ook exact die datum pas ingaat, zit er niets anders op, dan in één
keer te verhuizen.

Wat kunt u doen bij het in één keer verhuizen?
Er zijn een aantal tips voor u bij het één keer verhuizen, namelijk:
 Begin de spullen die niet alledaags nodig zijn vooraf al in te pakken;
 Communiceer goed met het verhuisbedrijf;
 Check goed met het verhuisbedrijf wie wat doet, zoals de- en monteren, inpakken, uitpakken;
 Regel schoonmaak (dit kan Caljouw Rademaker Verhuizingen ook voor u verzorgen);
 Maak een verhuisplan samen met uw verhuisbedrijf.

Zou u graag in één keer willen verhuizen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Wellicht twijfelt u nog, of is verhuizen in één keer misschien toch niet zo handig? Daarover leest u volgende maand meer in onze blog. Tot die tijd kunt u ons ook hierover altijd geheel vrijblijvend contacteren.

Terug naar overzicht