Tips voor uw zakelijke verhuizing

Tips voor uw zakelijke verhuizing
Caljouw Rademaker Verhuizingen verzorgt naast particuliere verhuizingen ook zakelijke verhuizingen.
Wij weten als geen ander dat een zakelijke verhuizing een grote impact heeft op uw bedrijf en dus ook op uw klanten en uw personeel. Wij denken graag met u mee en geven u daarom wat tips voor uw zakelijke verhuizing.

Kosten
Laat u vooraf goed informeren omtrent de kosten wanneer u een zakelijke verhuizing overweegt. We spreken hier dan niet alleen over de verhuizing zelf door een verhuisbedrijf. Maar denk bijvoorbeeld aan:

  • Nieuw inventaris;
  • Hogere stroomrekening (groter gebouw levert ook hogere stroomkosten op);
  • Een schilder of klusjesman voor uw nieuwe pand;
  • En natuurlijk de kosten van het verhuisbedrijf. Caljouw Rademaker Verhuizingen verzorgt altijd een vrijblijvende offerte voor u.

Dit zijn een aantal voorbeelden van kosten die bij een zakelijke verhuizing komen kijken.

Verhuisplan
Nadat u de kosten op een rijtje heeft is het zeker zaak een verhuisplan op te stellen. Een goed plan zorgt ervoor dat u zo snel en efficiënt mogelijk verhuist, zodat u samen met uw werknemers zo snel mogelijk weer aan de slag kunt en uw klanten weinig tot geen hinder ondervinden van uw verhuizing. Caljouw Rademaker Verhuizingen kan u hierbij ook altijd adviseren en ondersteunen.

Zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen
Na een verhuizing is het de bedoeling dat alle werknemers zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.  U kunt hierbij helpen door een tekening aan te leveren hoe de werkplekken eruit moeten komen te zien en hoe de indeling is. De verhuizers kunnen hierdoor alles direct op de juiste plaats zetten. Tevens is het mogelijk bij Caljouw Rademaker dat alles ook voor u uitgepakt wordt en aangesloten, tot computers en printers aan toe.

Neem vrijblijvend contact op
Tot zover wat tips voor uw zakelijke verhuizing. Overweegt u een zakelijke verhuizing en wenst u aanvullende tips of wilt u vrijblijvende informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op met Caljouw Rademaker Verhuizingen. Door onze jarenlange ervaring met zakelijke verhuizingen kunnen wij u informeren en bijstaan waar nodig.

Terug naar overzicht