Housewarming cadeaus

Enige tijd geleden gaven we tips voor het organiseren van een housewarming. Maar wat als u voor een housewarming bent uitgenodigd? Dan wilt u niet met lege handen binnenkomen. Daarom geven wij dit keer wat inspiratie voor housewarming cadeaus.

Inspiratie voor housewarming cadeaus

Een cadeau geven aan iemand die net verhuisd is, is niet makkelijk. U weet immers niet wat hij of zij al heeft en wat er net allemaal is weggegooid. Sowieso is het altijd lastig om een cadeau voor in huis te geven. De kans is groot dat u iets geeft dat nét niet bij de inrichting past, of wat de persoon in kwestie al heeft. Wij hebben een aantal cadeaus uitgezocht die u prima kunt geven op een housewarming.

Cadeautip 1: Een lightbox

Op een lightbox kunt u allerlei teksten maken met de bijgeleverde letters: ‘Welkom thuis!’, ‘Home sweet home!’ het kan allemaal. En natuurlijk kan de ontvanger de lightbox gebruiken als decoratie in huis en de teksten naar hartelust aanpassen.

Cadeautip 2: Thee- en handdoeken

Thee- en handdoeken kunnen eigenlijk altijd: aan dit soort dingen heeft niemand ooit te veel en ze zijn er in ontelbare kleuren en printjes, zodat u er ook nog kunt kiezen die bij de persoon past.

Cadeautip 3: Een klusboek

In een nieuw huis zijn altijd allerlei klussen te doen. De meeste mensen zijn na de verhuizing nog lang niet klaar met alle huis, tuin en keukenklussen. Wat is er dan een beter cadeau dan een klusboek? Is het cadeau voor een vriendin? Dan is “Het klusboek voor de Handygirl” een grappige optie. Het boek “Klussen voor Dummies” kan eigenlijk voor iedereen.

Cadeautip 4: Een deurmat

Dit cadeau kunt u zo ludiek maken als u wilt. Er zijn namelijk een hoop deurmatten te vinden met grappige en persoonlijke teksten. U kunt hier verschillende leuke deurmatten vinden. En het voordeel? U kunt het online bestellen en heeft het meestal de volgende dag in huis.

Hopelijk heeft u aan bovenstaande tips wat inspiratie gekregen voor verschillende housewarming cadeaus. U kunt natuurlijk zelf beslissen of het een serieus cadeau moet zijn, of dat de betreffende personen ook wel van een ludiek cadeau houden. Wij wensen u in ieder geval veel plezier bij het geven van het cadeau tijdens de housewarming.

Terug naar overzicht