• Home
  • Tips
  • Verhuizen met een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn

Verhuizen met een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn

Verhuizen met een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn
Mensen denken vaak dat verhuizen met een verhuisbedrijf duur is. Maar verhuizen met een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn. Het kan zelfs kostenbesparend zijn. Zeker met grotere verhuizingen zoals een zakelijke verhuizing, of een piano- verhuizing is het inschakelen van een verhuisbedrijf goedkoper en handiger. Dit zijn vaak niet alledaagse en vooral grote verhuizingen, waar sowieso mankracht en materiaal voor ingehuurd moet worden. Een verhuisbedrijf als Caljouw Rademaker Verhuizingen is hierin gespecialiseerd. Zij besteden er dan ook minder tijd aan, dan iemand die dit niet dagelijks doet en iedereen weet: tijd is geld! Dus hoe minder tijd en efficiënt werken, hoe beter en vaak goedkoper!

Particuliere verhuizingen niet duur
Ook een particuliere verhuizing bij een verhuisbedrijf hoeft niet duur te zijn. Men denkt vaak dat het vervoer de grootste kostenpost is. Echter heeft een verhuisbedrijf als Caljouw Rademaker moderne verhuiswagens waar alles in past. Wanneer u zelf gaat verhuizen moet u vaak een busje huren, of meerdere busjes en aanhangers. Dit past ook vaak niet allemaal in één keer en hierdoor moet u meerdere malen rijden. Het kost dus vaak meer dan in één rit de verhuiswagen alles mee laten nemen.
Daarnaast hebben verhuisbedrijven gecertificeerde materialen en echte vakmannen. Zij weten wat ze doen en zijn snel in hun werk. Zij kunnen u ook helpen bij het (de-)monteren, waar u wellicht anders weer een klusjesman voor inhuurt. Kortom het lijkt vaak duur, maar uit ervaring blijkt vaak anders.

Kosten op een rijtje
Wilt u toch graag zeker zijn van uw zaak en de kosten keurig op een rijtje hebben en tegen elkaar afwegen? Bij Caljouw Rademaker Verhuizingen kunt u geheel vrijblijvend een taxatie aanvragen en vervolgens een vrijblijvende offerte ontvangen. In zo’n geval weet u precies wat u krijgt voor welke prijs en komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Terug naar overzicht