• Home
  • Tips
  • Tips voor een verhuisdag zonder zorgen

Tips voor een verhuisdag zonder zorgen

Wij horen vaak dat mensen opzien tegen de verhuisdag zelf. Mensen zijn vooral bang dat ze dingen vergeten of over het hoofd zien. Ze zien daardoor de dag van de verhuizing al voor zich als een ware ramp. Dat is helemaal nergens voor nodig. Met de volgende tips voor een verhuisdag zonder zorgen, gaat u goed voorbereid de verhuizing in en zult u zien dat alles goed komt!

Schakel tijdig een verhuisbedrijf in
Wanneer u weet dat u gaat verhuizen, kunt u het beste zo snel mogelijk een verhuisbedrijf inschakelen. U hoeft dan niet direct uw verhuizing vast te leggen. Caljouw Rademaker Verhuizingen komt vrijblijvend bij u langs voor een taxatie. Hierna volgt uw vrijblijvende offerte zodat u weet wat u krijgt voor welke prijs.

Start tijdig met inpakken
Het is verstandig al ruim op tijd spullen te gaan inpakken. Verhuist u bijvoorbeeld in de zomer? Dan heeft u uw winterkleding al niet meer nodig en deze kunnen maar alvast ingepakt zijn. Zo zijn er tal van materialen die u voorlopig niet nodig heeft. Pak deze alvast in. Plak op iedere doos een etiket en noteer wat erin zit. Zo weet u wat de inhoud van de doos is en kan de doos tijdens de verhuizing ook direct in de juiste ruimte geplaatst worden in uw nieuwe huis.

Ruim spullen op of verkoop ze
Wanneer u gaat verhuizen is het direct een goed moment uw spullen eens na te lopen en op te ruimen. Gooi spullen die u niet meer nodig heeft weg, geef ze weg of biedt ze te koop aan. Zo wordt verhuizen nog extra leuk en het scheelt weer extra onnodige spullen verhuizen op de verhuisdag zelf.

Vraag hulp
Buitenom de hulp van een verhuisbedrijf is het vaak fijn de dag zelf wat hulp te hebben van familie en/of vrienden. Ook vooraf met inpakken en achteraf met uitpakken kan dit erg fijn zijn. Teveel mensen is ook weer niet fijn, want dan is het overzicht vaak ver te zoeken. Een vier- of vijftal mensen is vaak al handig en genoeg met het inpakken, verslepen en verzetten van spullen en dozen.

Met bovenstaande tips voor een verhuisdag zonder zorgen, gaat u zeker weten een verhuisdag zonder zorgen tegemoet. Wilt u onze hulp bij uw verhuizing of heeft u vragen? Wij horen het graag!

Terug naar overzicht