Kleding verhuizen

Wanneer u gaat verhuizen moet u natuurlijk ook uw kleding verhuizen. Dit kan heel uiteenlopend zijn van shirts, broeken en pakken tot handtassen, schoenen en accessoires. Gelukkig zijn er verschillende efficiënte manieren om je kast vol hangende kleding, schoenen en handtassen te verplaatsen. Wij geven u een aantal tips.

Een garderobebox

De meest eenvoudige en handige oplossing is een garderobebox. Dit is een box van 50 cm breed met een roede. Uw hangkleding kan hierin worden vervoerd en eventueel ook worden opgeslagen. Deze box heeft u natuurlijk niet voor het pakken, maar deze zit uiteraard wel in het assortiment van Caljouw Rademaker Verhuizingen. We hebben deze eventueel ook in een kartonnen uitvoering.

Gebruik kledingzakken

Kledingzakken zijn bedoeld voor het vervoeren van kleding en zorgen ze voor een geweldige manier om uw hangende kleding te verplaatsen. Als u al meerdere kledingzakken bezit, is dit middel een goed idee tijdens uw verhuizing. Natuurlijk kunt u uw plaatselijke stomerij altijd om gratis plastic kledingzakken vragen. Hoewel dit soort kledingzakken over het algemeen een minimale bescherming bieden, maken ze het gemakkelijk om kleding aan elkaar te laten hangen als ze in dozen worden verpakt.

Zet uw reiskoffers in

U gaat vast wel eens op reis. Dan heeft u ook vaak een reiskoffer of meerdere in uw bezit. Vul uw koffers met kleding. Want de koffers en reistassen moeten toch mee, dus u kunt ze net zo goed gebruiken om u te helpen. Om de ruimte in uw koffer te maximaliseren, kunt u uw kleding rollen (dit werkt voor shirts, blouses, ondergoed en broeken) voordat u ze in de koffer plaatst.

Kleding verhuizen in verhuisdozen

Natuurlijk kunt u uw kleding ook gewoon in verhuisdozen verhuizen. Zeker voor handtassen en schoenen is een stevige verhuisdoos de beste manier om te voorkomen dat ze plat worden tijdens het transport.

Zoals u kunt lezen zijn er dus verschillende en handige manieren die u helpen bij uw kleding verhuizen. U kunt bij Caljouw Rademaker Verhuizingen verschillende verhuismaterialen huren. Wanneer u uw verhuizing door ons laat verzorgen, voorzien wij u wanneer u dit wenst ook van verhuisdozen en garderobeboxen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw verhuizing.

Terug naar overzicht