• Home
  • Nieuws
  • Een bankstel verhuizen

Een bankstel verhuizen

Creatief uw bankstel verhuizen

In het vorige grappige verhuisnieuws lieten wij u een aantal grappige verhuisblunders zien. In de categorie grappig verhuisnieuws wilden wij u onderstaande creatieve manier van een bankstel verhuizen niet onthouden…
De uitkomst zal u verbazen.

Dit keer dus geen verhuisblunder, maar een creatieve manier om een bankstel te verhuizen, bedacht door deze Amerikanen.
Of het nu de juiste methode is? Dat mag u zelf zeggen! Wij staan (wellicht niet geheel verrassend) niet vooraan om deze methode te promoten. Maar in de categorie grappig vinden wij deze verhuizing goed passen.

Staat bij u ook binnenkort op de planning uw bank of inboedel te verhuizen en ziet u deze methode toch niet zo zitten? Neem gerust contact op met ons verhuisteam. Wij staan graag voor u klaar en beloven u plechtig dat wij uw bankstel verhuizen op de officiële manier met gecertificeerde mensen en materialen.

Terug naar overzicht