Meest gestelde vragen

 

Moet ik lang van te voren een verhuizing regelen?

U zult merken dat een verhuizing veel tijd en geregel in beslag neemt. Het is helemaal niet raar als u al een paar maanden van tevoren contact opneemt met ons. U bent dan verzekerd van een mogelijkheid binnen de planning bij ons en u heeft ruimschoots de tijd om alles te regelen.

 

Verhuizers werken altijd met m3, maar hoeveel is een m3?

Een m3 is 1 x 1 x 1 meter. Er kunnen bijvoorbeeld 10 verhuisdozen in een m3, een driezitsbank is ongeveer 1,5 m3.

 

Hoe groot is een verhuisdoos?

Bij een standaard verhuisdoos kunt u twee A4-tjes naast elkaar leggen en dan 38 cm hoog (38-33-48)

 

Moet alles in dozen?

Ja, alles wat kan, moet in een verhuisdoos. Overige spullen kunnen in een barrel (grote verhuisdoos) of wordt apart verpakt door de verhuizers.

 

Hoe berg ik schilderijen op?

Hier hebben wij speciale dozen voor. U kunt ze gewoon laten hangen. Op de dag van de verhuizing nemen de verhuizers speciale schilderijboxen mee. (Bij “verhuur” staat een foto van de schilderijbox)

 

Hoe berg ik hangkleding op?

Jurken, pantalons, kostuums, u hoeft ze alleen maar over te hangen. Wij werken met garderobeboxen. Dit zijn min of meer kleine kledingkastjes van 50 cm breed. (Bij “verhuur” staat een foto van de garderobebox)

 

Hoeveel kost een verhuizing?

Om een goed beeld van de kosten te krijgen, komen wij even bij u langs om alles op te nemen en aan de hand hiervan maken we geheel vrijblijvend een prijsopgave. Als u hier nog niet aan toe bent, of te ver weg woont, kun ook bij “kosten” kijken en online de gegevens invullen voor een snelle prijsindicatie.